Låt oss stolt presentera...

... dagens moderatorduo! Tillsammans guidar de oss igenom ett brett spektra av insikter och erfarenheter på ämnet social hållbarhet!

Christer Ljungberg, VD, Trivector ABChrister är en av grundarna till Trivector, och idag VD för Trivector AB och Trivector Traffic AB.

Christer har en gedigen bakgrund inom området hållbarhet och trafikplanering och har över 30 års erfarenhet som forskare och konsult inom området. Hans expertis spänner över områden som miljöeffekter, utvärderingar, implementering och mycket mycket mer…

Precis som Katarina har också Christer ett finger med i grundandet av Sustainable Business Hub. Nätverket hade äran att få ha Christer som styrelseordförande mellan 2002-006. Tack Christer!

Katarina Pelin, förbundsdirektör, VASyd

Direktören som alltid finns med på listan när det kommer till eldsjälar för hållbarhet.

Med uppdrag som miljödirektör för Malmö Stad, ledamot i Malmös kommission för ett socialt hållbart Malmö och Agenda 21 samordnare för Sjöbo kommun återger vi bara ett axplock av vad Pelin engagerat sig i.

Katarina är sedan april förbundsdirektör för VA SYD och kommer dessförinnan fråm posten som kommunchef på Båstads kommun. Hon är även verksam som styrelseordförande för Christinehof & Högestad förvaltningsbolag.

Katarina Pelin var faktiskt en av de som såg till att nätverket Sustainable Business Hub startades en gång i tiden. Tack Katarina!