Från lekfulla kontor och ljusa gator till crowdfunding och taxipoddar

Jobbar du med fastigheter, arkitektur och inredning? Eller kanske invidider i form av personalfrågor, hållbarhet och medborgare i staden?

Då är denna dagen extra spännande! I år berör vi särskilt stadsplanering och trygghet, lekfulla kontorsmiljöer och välmående medarbetare samt smart transport i staden och crowdfunding. 

Cleantech Day riktar sig också till alla som vill dela vår värdegrund och strävan efter fler miljövänliga lösningar och ett mer hållbart samhälle. Nätverkande och kunskapsutbyte står i fokus. Vår ambition är att våra besökare ska bli inspirerade och ta med sig kraft och energi hem för fortsatt hållbar utveckling och samverkan över gränserna.

Foto, taxipoddar: Nils Petter Nilsson

Läs mer om dagens programpunkter nedan

 • Vad har solceller med integration och trygghet att göra?

  Vad har solceller med integration och trygghet att göra?

  Thomas Johnsson, Projektledare Business Innovation E.ON, berättar om hur ett energibolag kan bidra till att förändra ett område från osäkert till tryggt och hållbart.

  Läs mer
 • En rörelse för nya rörelsemönster med taxipoddar

  En rörelse för nya rörelsemönster med taxipoddar

  Med målet att förändra hur vi reser i city rullade startupbolaget Bzzt ut sin tjänst för korta resor i Stockholm - stöttat av crowdfunding.

  Läs mer
 • Hur kommer vi bo, leva och arbeta i framtiden?

  Hur kommer vi bo, leva och arbeta i framtiden?

  Superlab och Schauman & Nordgren Architects utvecklar ett nytt spännande koncept som handlar om hur sambandet mellan stadens rum och arbetsplatsen kan utmanas och skapa nya förutsättningar för en bättre vardag.

  Läs mer