top of page

Slutkonferens // Delad energi är Dubbel energi

onsdag 23 oktober 2019

6:30 fm

11:30

S:t Gertrud, Östergatan 7B

Projektet Delad energi är dubbel energi har pågått sedan 2015. Under åren som gått har vi på olika sätt verkat för att främja industriell och urban symbios i Malmö. Sustainable Business Hub arrangerade t ex återbrukstävlingen Upcycle Challenge för att visa på möjligheterna med att ta tillvara på mer

Slutkonferens // Delad energi är Dubbel energi

Projektet Delad energi är dubbel energi har pågått sedan 2015. Under åren som gått har vi på olika sätt verkat för att främja industriell och urban symbios i Malmö. Sustainable Business Hub arrangerade t ex återbrukstävlingen Upcycle Challenge för att visa på möjligheterna med att ta tillvara på mer av det som slängs varje dag på återvinningscentraler.

Under första dagen för årsmötet för Swedish Network for Industrial and Urban Symbiosis presenteras slutresultaten för projektet.

För att visa på industriell symbios erbjuds två olika studiebesök. Du kan antingen välja att lära dig mer om Ectogrid, framtidens energilösning i praktiken eller besöka Malmö hamn och höra om de symbiotiska samarbeten som finns där.

Eventet riktar sig till företagare, samhällsutvecklare, politiker, myndigheter och forskare med intresse för symbiossamverkan.

Här hittar du mer information och anmäler dig, antingen till 1 eller 2 dagar>>

bottom of page