top of page

Pitchar på Investor Day gav fortsatta kontakter

I rasande fart utvecklas startup-bolagen i vårt acceleratorprogram Cleantech Impact Accelerator. I december pitchade bolagen, flera mycket lyckosamt, för NCC, Balder Danmark och FOJAB. I slutet av januari var det äntligen dags att möta investerare.Representanter från bland annat Almi Invest, Connect Sverige, Pale Blue Dot och Loop Capital täckte bredden av start-ups som deltog. Det står redan klart att pitcharna genererat fortsatta kontakter med investerare.


Ren energi, hållbara byggnadsmaterial, miljövänliga toaletter och intelligenta mjukvara för elflexibilitet. Genom acceleratorprogrammet hade startup-bolagen tränats och utmanats och för flera av dem var det den första gången de pitchade för investeringar.


Vill du komma i kontakt med något av startup-bolagen? De här bolagen letar både investerare och samarbetspartners, och vi hjälper gärna till med ett första urval.


Tillsammans med RISE och de två danska klusterorganisationerna CLEAN och Food & Biocluster Denmark driver Sustainable Business Hub projektet Greater Copenhagen Cleantech Impact Accelerator. Två framgångsrika acceleratoromgångar har genomförts, och till våren är det dags för en tredje omgång.


Håll utkik i vårt nyhetsbrev för att säkra din plats i programmet, eller för att delta som större bolag som vill lära känna entreprenörer med de senaste, häftigaste innovationerna inom cleantech-branschen.


Du som vill veta mer redan i dag kan kontakta Anna Tibbelin.
Comentários


bottom of page