Steg 2: Vi vill gå från ord till handling

Alla grupper är med och sätter agendan - att gå från möjlighet till action

Det är ju kul att ha en blandad medarbetarskara, men i vilken utsträckning används denna potential idag? Kan det vara så att dominanta grupper bestämmer det mesta? Inte så konstigt; oftast sätts agendan med metoder som skapades av just denna dominerande grupp – och för ganska länge sedan. Dags att uppdatera!

Vilken workshop eller utbildning passar er?

 • Modern mötesteknik

  Modern mötesteknik

  Vill du få konkreta resultat på halva tiden mot hur ni jobbar idag? Undvika att innehållet styrs av retorisk förmåga och andra irrelevanta effekter? Vi presenterar olika mötesmodeller och hur ni steg för steg kan ta tillvara allas kompetens.

  Läs mer
 • Förankring och lösningsinriktad utvärdering

  Förankring och lösningsinriktad utvärdering

  70% av alla förändringsprocesser strandar! Vill du komma ifrån detta? Alla med på båten genom förankring i alla led: när var och en vet varför, hur och när, kommer utvecklingen gå framåt i just den takt som fungerar för er.

  Läs mer
 • Värderingsdrivna företag

  Värderingsdrivna företag

  Kan någon se att ni har sköna värderingar? Attrahera framtidens talanger och konsumenter med värderingar som genomsyrar verksamheten. Vi tar upp hur man undviker att hamna i tomhetsfällan och hur man fångar upp de möjligheter värderingar skapar.

  Läs mer
 • Jämställdhet i planer och ansökan

  Jämställdhet i planer och ansökan

  Behöver ni sätta upp en jämställdhetsplan? Skriver du en ansökan där du ska inkludera jämställdhet? Passa på att skapa verklig förändring – och toppa resultatet.

  Läs mer
 • Stöd till mentorsprogram

  Stöd till mentorsprogram

  Vill ni veta vad det är adepterna vill uppnå? Och undvika att samtalen mynnar ut i ett ingenting? Om man ger mentorerna redskap för att stötta andra, ökar värdet av programmet - för både mentorer och adepter. Ännu bättre blir det om adepterna också får tillgång till redskapen.

  Läs mer