Konferens om lågtemp

24 september är du välkommen till en konferens om lågtemp. Du kommer bl a att få en inblick i nya termiska nät och höra om exempel på renovering och optimering av befintliga fjärrvärmenät som ska möjliggöra lägre temperaturer. Vi tar också en titt på utmaningarna och affärsmodellerna för nästa generation fjärrvärme. Svenska gurun på fjärrvärme, Sven Werner, talar.

Mer om konferensen

Undersök ny marknad med ICN Passport

Som medlem i Sustainable Business Hub kan du använda 12 miljöteknikklusters tjänster över världen genom International Cleantech Network (ICN).

Skaffa ICN Passport

Ekolution vann Cleantech Innovation Challenge

Ekolution är vinnare av tävlingen Cleantech Innovation Challenge. Företaget tillverkar byggprodukter med industrihampa som huvudsakligt material.

Mer om tävlingen och vinnaren

Final i Upcycle Challenge - nya produkter av skräp

Den bästa förvandlingen av ”skräp” till något nytt, funktionellt och säljbart prisas under finaldagen av Upcycle Challenge. Var med när verken visas för första gången.

Program och anmälan

Efter en vår med lyckade arrangemang kring cirkulär ekonomi, industriell symbios och matchmaking för fossilfritt byggande planerar vi för hösten.

Vårt kalendarium

Vi är ett nätverk med både energi- och miljöteknikföretag, kommuner, kommunala bolag och akademi. Kom med i nätverket och hitta rätt kontakter.

Ansök om medlemskap här!

Här hittar du nyheter från och om Sustainable Business Hub, våra medlemmar, våra samarbetspartners och projekt vi driver eller är involverade i.

Läs mer här

I MEDIA