Proppat kalendarium

Ta en titt i vårt kalendarium, vi har många events på gång. I dag vill vi tipsa om det interaktiva seminariet om verktyg och metoder för att kommunicera byggmaterials miljöprestanda. Ett sätt är att ta fram en EPD.

Seminariet leds av Anders Ejlertsson på IVL som i många år arbetat med byggande kopplat till miljö.

Program och anmälan

Söker du nya miljötekniklösningar?

Gör som Vrams Gunnarstorp och beställ en PITCH and MATCH. På en halvdag får du en snabb överblick över marknaden när företag pitchar sina lösningar.

Detta är PITCH and MATCH

Undersök ny marknad med ICN Passport

Som medlem i Sustainable Business Hub kan du använda 12 miljöteknikklusters tjänster över världen genom International Cleantech Network (ICN).

Skaffa ICN Passport

Framtidens hållbara försörjningssystem

Ett Vinnväxt-initiativ med visionen att regionen ska bli en internationellt ledande plats för utveckling av produkter och tjänster till städers försörjningssystem.

Mer om Urban Magma

Vi har många frukostmöten på gång. Cirkulär ekonomi, industriell symbios, EPD  och matchmaking för fossilfritt byggande är några av de saker vi har fokus på.

Vårt kalendarium

Vi är ett nätverk med både energi- och miljöteknikföretag, kommuner, kommunala bolag och akademi. Kom med i nätverket och hitta rätt kontakter.

Ansök om medlemskap här!

Här hittar du nyheter från och om Sustainable Business Hub, våra medlemmar, våra samarbetspartners och projekt vi driver eller är involverade i.

Läs mer här

I MEDIA