Vi arrangerar möten och events som webbinarier

På grund av osäkerhet i hur spridningen av coronaviruset kommer att utveckla sig har Sustainable Business Hub bestämt att inte genomföra våra events på vanligt sätt. Vi kommer att undvika att samla folk på plats och istället genomföra våra events som webbinarier.

Så här styr vi om

Så blir du leverantör och partner till FN och hjälporganisationer

Visste du att FN upphandlade varor och tjänster för 18,8 miljarder dollar år 2018?  På ett seminarium 20 april får du veta vad som krävs för att bli leverantör till FN.

Fyra spännande talare

Är danskar verkligen konstigare än svenskar? Eller är det tvärtom?

På ett förmiddagsmöte 17 april, får vi hjälp av två danska professorer, vid Lunds respektive Malmö universitet, att svara på frågan. Programmet är klart inom kort.

Teaser om förmiddagsmötet

Blue Green City Lab testar substrat och träds rottillväxt

Testbädden Blue Green City Lab är i gång med nytt test. På Stångby plantskola har 21 träd planterats i tre olika substrat. Rottillväxt och stresstålighet ska mätas.

Mer om båda testerna

Vi planerar för vårt eventprogram under våren. Är du medlem och vill hålla i ett frukostmöte? Hör av dig till vår medlemsansvariga, Lars Persson, och berätta om din idé.

Så här får du tag på Lars

Vi är ett nätverk med både energi- och miljöteknikföretag, kommuner, kommunala bolag och akademi. Kom med i nätverket och hitta rätt kontakter.

Ansök om medlemskap här!

Här hittar du nyheter från och om Sustainable Business Hub, våra medlemmar, våra samarbetspartners och projekt vi driver eller är involverade i.

Läs mer här

I MEDIA