PITCH and MATCH

PITCH and MATCH

Ni har ett problem. Vi vet någon som har en lösning.
= Har vi en match? 

PITCH and MATCH är för dig som vill ha en snabb överblick över vad som finns på miljöteknikmarknaden. Vi tar fram företag som kan hjälpa dig att nå dina miljö-, energi- eller hållbarhetsmål. Det enda du behöver göra är att precisera ert problem och sätta ihop en panel med rätt folk. Vi fixar resten.

Vi tror att det är många som funderar och bekymras över problem som dagligen gnager verksamheten. Problem som är svåra att finna lösningar till. Hur hade det varit att få ett antal förslag serverade?
Idén bygger på att Sustainable Business Hub tar fram lämpliga kandidater till snabba pitchar följt av en spänstig diskussion från en expertpanel på ämnet som vågar ställa de krångliga motfrågorna och kvalitetssäkra information som ni själva kanske inte tänker på. 

I PITCH and MATCH får företagen fem-tio minuter på sig att presentera nyttan ni kan ha av deras produkt, tjänst eller lösning. Det kan omfatta ett smalt område t ex ljussättning av en cykelväg eller ett bredare område såsom energieffektivisering.

Med PITCH and MATCH sparar du tid. Du slipper leta företag och du får lyssna till många presentationer på samma dag. Genom att vi bjuder in företagen får du dessutom en neutral arena att träffa dem på.

Vi letar hela tiden nya företag och väljer till varje PITCH and MATCH ut de företag som möter den aktuella problemställningen.

VI GÖR

  • Samlar in och väljer företag utifrån era behov
  • Producerar inbjudan
  • Marknadsför arrangemanget
  • Mediebearbetar
  • Tar hand om anmälningar
  • Sköter allt praktiskt under arrangemanget

NI GÖR

  • Preciserar ert behov och tar fram en specifikation över ert problem eller det ni vill ha löst
  • Samlar en panel av personer (tekniker, inköpare, beslutsfattare ) som kan bedöma produkterna och lösningarna som presenteras

För mer information, kontakta:
Lars Persson
Projektkoordinator
E-post: lars.persson@sbhub.se
Tfn: 073-334 76 31

Uppdragsgivaren får snabb överblick - företag får unika ingångar

Se filmen som beskriver nyttan för uppdragsgivare och företag.

Filmen på YouTube

InnoVentum fick affär efter PITCH and MATCH

InnoVentum fick sin första affär i Sverige genom PITCH and MATCH. En Giraff, köpt av Kraftringen, är nu på plats utanför MAXLab IV i Lund.

Om affären och framgångar