top of page

tis 18 apr.

|

E-Huset, Ole Römers väg 3, Lund

Hållbar AI för mindre företag

Under dagen belyser och diskuterar vi utmaningar och konkreta exempel på hur man kan hantera tekniska, hållbarhetsmässiga och juridiska aspekter kopplat till AI.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Hållbar AI för mindre företag
Hållbar AI för mindre företag

Tid och plats

18 apr. 2023 09:30 – 19 apr. 2023 15:30

E-Huset, Ole Römers väg 3, Lund, Ole Römers väg 3, 223 63 Lund, Sverige

Om evenemanget

Det EU-finansierade projektet DigIT Hub AI arbetar under 2022/23 med att bistå och stimulera små och medelstora företag i att förbättra sin förmåga att använda AI-tekniker i verksamheten. Under dagen kommer vi att belysa och diskutera utmaningar och konkreta exempel på  hur man kan hantera tekniska, hållbarhetsmässiga och juridiska aspekter.

Vi kommer att blanda presentationer från forskningsfronten inom olika områden med konkreta exempel och erfarenheter från mindre företag som startat  sin AI-resa. Under pauserna är det utställningar, mingel och fika.

Arrangemanget vänder sig framför allt till små och medelstora företag  i Skåne och Blekinge. Det är kostnadsfritt att delta och alla intresserade är välkomna. 

Bidra till innehållet: Gör du exjobb inom AI under våren eller arbetar du inom ett mindre företag som är i början av sin AI-resa är du välkommen att dela med dig av dina erfarenheter i en utställning under pauserna. Anmäl intresse på ai.lu.se/sv.

Delta online: Om du inte kan delta på plats går det bra att vara med via Zoom. Startiderna under förmiddagen och eftermiddagen är då 09:55 – 12:00 och 13:10-15:00.

Dela detta evenemang

bottom of page