top of page

ons 23 okt.

|

S:t Gertrud, Östergatan 7B

Slutkonferens // Delad energi är Dubbel energi

Projektet Delad energi är dubbel energi har pågått sedan 2015. Under åren som gått har vi på olika sätt verkat för att främja industriell och urban symbios i Malmö. Sustainable Business Hub arrangerade t ex återbrukstävlingen Upcycle Challenge för att visa på möjligheterna med att ta tillvara på mer

Registrering är stängd
Se andra evenemang

Tid och plats

23 okt. 2019 08:30 – 24 okt. 2019 13:30

S:t Gertrud, Östergatan 7B, Östergatan 7B, 211 25 Malmö, Sverige

Om evenemanget

Projektet Delad energi är dubbel energi har pågått sedan 2015. Under åren som gått har vi på olika sätt verkat för att främja industriell och urban symbios i Malmö. Sustainable Business Hub arrangerade t ex återbrukstävlingen Upcycle Challenge för att visa på möjligheterna med att ta tillvara på mer av det som slängs varje dag på återvinningscentraler.

Under första dagen för årsmötet för Swedish Network for Industrial and Urban Symbiosis presenteras slutresultaten för projektet.

För att visa på industriell symbios erbjuds två olika studiebesök. Du kan antingen välja att lära dig mer om Ectogrid, framtidens energilösning i praktiken eller besöka Malmö hamn och höra om de symbiotiska samarbeten som finns där.

Eventet riktar sig till företagare, samhällsutvecklare, politiker, myndigheter och forskare med intresse för symbiossamverkan.

Här hittar du mer information och anmäler dig, antingen till 1 eller 2 dagar>>

Dela detta evenemang

bottom of page