top of page

ons 19 jan.

|

Zoom

Trött på Zoom och Teams, vad kommer härnäst?

FÖR MEDLEMMAR: På frukostmötet med One Reality får du veta vilka andra digitala verktyg du kan använda för möten. Du får också prova på dem i praktiken direkt efter frukostmötets slut.

Vi har stängt anmälan. Vill du delta? Mejla till heidi.olsson@sbhub.se.
Se andra evenemang
Trött på Zoom och Teams, vad kommer härnäst?
Trött på Zoom och Teams, vad kommer härnäst?

Tid och plats

19 jan. 2022 08:30 – 10:00

Zoom

Om evenemanget

EVENTET ÄR ÖPPET FÖR MEDLEMMAR I SUSTAINABLE BUSINESS HUB

PÅ GRUND AV SMITTSPRIDNINGEN AV COVID-19 KOMMER EVENTET ATT HÅLLAS DIGITALT

2020 startade med att hela världen tvingades in i Zoom och Teams. Vissa hade redan lärt känna dessa digitala verktyg, men nu behövde i stort sett alla som skulle jobba på distans lära sig dem. Samtidigt accelererade utvecklingen av andra digitala verktyg och tjänster för att kunna fylla olika behov i denna nya vardag med hem- och distansarbete. De stora techbolagen storsatsade och entreprenörerna såg sin möjlighet, samtidigt som digital underhållning fortsatte att växa med oförminskad kraft. Parallellt upptäckte vi digital effektivitet och bekvämlighet, men trots det saknades något.

Och nu kanske du frågar dig: Vad händer nu? Finns det andra verktyg förutom Zoom och Teams? Svaret är Ja. Tillsammans med One Reality bjuder Sustainable Business Hub in till frukostmöte med efterföljande "prova-på-stund" för att visa på andra digitala möjligheter.

Frukostmötet hålls på nyöppnade XReative Labs* på IDEON-området i Lund. Här hittar du en "verktygslåda" med digitala verktyg och tjänster för att på allvar kliva in i Det Nya Normala. Här får du även en glimt av det som döljer sig bakom begreppet – The Metaverse.

Vi startar med presentation, genomgång och diskussion för att sedan erbjuda en Prova-på-stund för dig som vill stanna kvar.

Välkommen att anmäla dig. Antalet platser är begränsat.

*) Extended Reality (XR) labb

Dela detta evenemang

bottom of page