top of page

mån 20 apr.

|

Zoom

Webbinarium // Så blir du leverantör och partner till FN och hjälporganisationer

På webbinariet får du veta vad som krävs för att bli leverantör och partner till FN-systemet och hur du kan gå tillväga för att lyckas bli en av de utvalda.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Webbinarium // Så blir du leverantör och partner till FN och hjälporganisationer
Webbinarium // Så blir du leverantör och partner till FN och hjälporganisationer

Tid och plats

20 apr. 2020 08:25 – 11:30

Zoom

Om evenemanget

Visste  du att FN upphandlade varor och tjänster för 18,8 miljarder dollar år  2018? Det finns med andra ord mycket för dig att vinna på att bli  leverantör till FN.

På  webbinariet får du veta vad som krävs för att bli leverantör till  FN-systemet och hur du kan gå tillväga för att lyckas bli en av de  utvalda, bredvid Abigo Medical.

Talarna  berättar om behovet av nya hållbara lösningar, lösningar som kräver  samarbeten med innovativa leverantörer. Här finns möjligheter för dig  som företag att ta en roll.

Med  den svenska regeringens exportstrategi som har fokus på internationella  upphandlingsmöjligheter har Business Sweden en tydlig uppgift. De ska  stödja svenska företag att bli leverantörer till internationella  organisationer så som FN. Hör mer om det av Klas Arvidsson på  seminariet.

UNOPS  Global Innovation Centre Sweden å sin sida strävar efter att skapa en  miljö som föder innovation och främjar partnerskap. Målet är att  identifiera lösningar och teknik som behövs för att hantera klimatkrisen  och uppnå en långsiktigt hållbar utveckling. Sarah Emond berättar.

Slutligen  presenterar Sten Stenbeck det VINNOVA-finansierade projekt som  utvecklar verktyg för innovatörer och hjälporganisationer för att främja  cirkulära, inkluderande och hållbara innovationer till nödställda.

PROGRAM>>

ANMÄLAN: Senast 13 april HÄR>>

KOSTNAD: Ingen kostnad. 

FRÅGOR: Kontakta Ben Jorgensen på ben.jorgensen@sbhub.se eller 073-852 80 00

I och med att du anmäler dig godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Vår datapolicy>>

Dela detta evenemang

bottom of page