top of page

tis 18 jan.

|

Zoom

Nästan allt om Design för återbruk på 30 minuter

Under det femte föredraget i serien Nästan allt om … på 30 minuter, tittar vi närmare på vad man ska tänka på när man designar produkter som ska kunna återbrukas.

Vi har stängt anmälan. Vill du delta? Mejla till astrid.hackl@sbhub.se.
Se andra evenemang
Nästan allt om Design för återbruk på 30 minuter
Nästan allt om Design för återbruk på 30 minuter

Tid och plats

18 jan. 2022 08:30 – 9:00

Zoom

Om evenemanget

Omställningen till hållbarhet och cirkularitet påverkar hela samhället när nya tankesätt, nya affärsmodeller och nya beteenden behöver utvecklas och implementeras. Inte minst i designfasen av nya material och produkter behöver stora förändringar ske för att möjliggöra hållbarhet genom hela värdekedjan, vilket inkluderar lång livslängd och beständighet hos produkten, återanvändning/återtillverkning och till sist återvinning. Under frukostmötet diskuterar vi utmaningar och lösningar kring hållbarhet och framförallt möjliggörandet av återbruk. ​

Föredraget hålls av Anna Wiktorsson, forsknings- och affärsutvecklare på RISE, enheten för polymer, fiber och komposit. Efter föredraget svarar Anna på frågor under 10 minuter.

Har du frågor, kontakta Astrid Hackl.

Frukostmötet arrangeras av Sustainable Business Hub i samarbete med IUC Syd, inom ramen för projektet Öresund Match. Projektet finansieras delvis av Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

Dela detta evenemang

bottom of page